Veckan som varit...

Oj oj oj, vad trött jag är!! Började jobba i måndags, inte det att det är direkt ansträngande men det har varit mycket annat på samma gång. I lördags arbetade jag på ett bröllop. Jag dukade upp buffén, fyllde på vin, fixade fram efterrätten med mera. Var en hel del att göra, full rulle från klockan 15 till 23.30.Kom på när jag skulle åka hem att jag inte hade ätit på 11 timmar, hade inte hunnit. Dagen efter så kändes det som om jag gått in i en vägg, är ju lite otränad och jag hade därför ont i hela kroppen, från huvudet ända ner till tårna. Har aldrig varit så "bakis" utan att dricka alkohol! Men jag ska inte klaga, det var jätteroligt och brudparet verkade mycket nöjda!

Sen som sagt började jag jobba i måndags och under dagen fick jag ett sms av Linda där hon undrade om jag ville komma och grilla hos dem. Självklart; sa jag efter att ha fixat hundvakt. Var där och pratade skit en stund och åt som vanligt kanongod mat!! Mums! Lindas mage växer för fullt, hon är jättefin! Jag fick se det de inhandlat till bebisen, vilket var bland annat en kanonfin vagn. Den var verkligen jättesnygg och köpet var välgenomtänkt utifrån platsen där de bor, lätt o köra och lätt att rengöra. Nu är det inte lång tid kvar, datum satt till den 25 augusti. Väntar med spänning! Önskar Er all lycka och ser framemot när jag får se den lille/lilla! 

Igår var det dags för jobb igen. Började tidigt då jag öppnade och var därför tvungen att gå upp kl 5. Inget ovanligt, vet att en massa människor går upp så tidigt men jag har varit ledig länge och är även van med tiderna i skolan och då är det ingen uppstigning kl 5 inte. Var och handlade efter jobbet då det var tomt i kylskåpet. Kom hem, somnade en stund på soffan. Sen var det bara och stoppa i sig lite mat och dra iväg till Broby där jag skulle jobba i cafét när Black Jack spelade. Mollan och jag dansade en sväng, gick skapligt, vi skrattade mest. Kom hem sent, somnade vid kl 1. Sen ringde klockan vid sex igen... var så segt att gå upp men det var bara och sätta fart. Jobbade idag igen, åkte sen och grattade Daniela som fyller 25 idag! Hurra!! Var kul och se Victor, han växer så det knakar.

Nu sitter jag hemma, uppkrupen i soffan och kan äntligen skriva ett inlägg i bloggen. Mitt internet har varit helkass i flera dagar, gör mig galen snart! Måste kolla upp andra alternativ! Det värsta är att det är inte så många som funkar här ute i skogen...

Imorgon är det jobb som gäller, stänger då så jag slutar kl 17.15. Då är det världens rusch hem för då är det dags för hundträning! Det ska bli kul, Prima har gått riktigt bra de sista gångerna så nu jäklar hoppas jag att det håller i sig. På fredag är det jobb men sen är det en lugn helg, har inga planer alls. Får se vad som dyker upp!

Nu ska jag ut med hundarna och sen är det snart dags för sängen. Ska lägga mig tidigt och läsa en bra bok, kanske känner mig piggare imorgon. Så god natt med er!!

Victor

Den 18 juni kom han som vi alla så länge väntat på: Victor såg dagens ljus!! Han vägde 3675 gram och var 53 centimeter lång. Efter ett telefonsamtal fick jag veta att allt gått mycket bra och att familjen var överlyckliga. Daniela hade gett järnet och varit superduktig, Krille hade stöttat henne på alla sätt som är möjliga!! Bra jobbat, jag är stolt över er!

Tisdagen efter, då Victor bara var fem dagar, fick jag komma och se underverket. Han var så himla söt!! Han liknade sina kusiner Olle och Kalle, men även sin mamma (förutom på näsa och fötter som var Krilles). Hans hår var rött och hans fötter stora. Hur go som helst! Se själva:

Sötnos!

Sötnos!!




Jag o Victor!!  

Välkommen Victor, vi kommer få många härliga stunder tillsammans!!

RSS 2.0