Så här ytlig är jag.

Ytlig... Själv tycker jag inte att jag är ytlig. Jag försöker alltid ge människor en andra chans om den första inte var så lyckad. Jag försöker se det positiva i människor.

När det gäller mig själv så kan jag inte se att jag är ytlig. Jag sminkar mig lite när jag ska t jobbet, eller t stan eller liknande. Men här hemma så kan jag traska runt och se ut nästan hur som helst. Även på sommaren när grannarna är ute. Tycker det är kul och klä upp mig lite om jag ska bort, eftersom man inte gör det annars med det jobbet jag har.

Kan tycka att det är kul och sitta och titta på människor och se hur de ser ut och hur de beter sig. Var upp till Stockholm förra veckan och på centralen väntade jag på att mina kollegor skulle komma med tåget. Oj, vad mycket olika människor det finns där ute. Alltid lika kul och bara sitta och iaktta.

Vad tycker du? Är jag ytlig? Vad menas egentligen med ytlig?

Mina favoritskor!

Just nu så har mina favoritskor varit mina grova, stora jaktkängor. De är rejäla, klarar vilket väder som helst! Jag har inte frusit om fötterna på hela vintern fast man är ute så mycket både på jobbet och med hundarna. Samtidigt så har jag inte haft ont i fötterna eller några skavsår varken nu eller när de var nya. Så de är helt klart ett par favoriter.

Sen har jag ett par stövlar som jag gillar men som gjort sin sista säsong. Sorgligt! De är svart, med lagom klack. Sen är det lite nitar och knapparpå dem. Supersnygga enligt mig!!

Bloggfavoriter

De bloggar jag läser är mina vänner och bekantas bloggar. Kul och se vad de har för sig och läsa om deras tankar och idéer i olika ämnen. Har inte hittat ut i bloggvärlden så jag läser någon annans blogg. Hade för ett tag sen en blogg jag läste om en tjej som var 16 tror jag och blev tvillingmamma. Men det var ett tag sen sist.

Vet inte riktigt om någon läser min egen blogg då det har varit väldigt dålig aktivitet här. Men i och med dessa punkter som jag försöker skriva varje dag så hoppas jag på att få tillbaka inspirationen igen.

Ha det gott!!

Dåliga vanor och laster.

Jag har nog några dåliga vanor och laster.

Jag biter på naglarna när tillfälle ges.

Jag kör ofta för fort.

Jag har cravings för digestive-kex just nu.

Tittar för mycket på tv.

Klagar på saker och människor mm.

Ja det finns en del!

Det här språket vill jag tala flytande.

Ett språk jag skulle vilja tala flytande är engelska. Kan inte säga att jag pratar engelska flytande, jag kan engelska men kan inte prata det obehindrat.

När jag gick på högstadiet så läste jag tyska men det är inget språk som jag känner att jag behöver dock!

Favvo-saker...

Mina favoritsaker är:   

- mobilen

- bilen

-datorn

-kaminen

Usch, vad ytliga saker! Men mina hundar är ju inga saker så de kan jag ju inte skriva upp... Och sen är jag för trött för att koncentrera mig. Ska strax sova. Åker till Stockholm imorgon för att gå på föreläsningar hela dagen och bara njuta! Ska bli kul, hoppas på att ovädret håller sig borta!

Ciao!

Favvo land!

Jaha, då var det dags för favoritland! Har ju inte varit i så många länder.

Sverige
Norge
Finland (Helsingfors)
Danmark (Köpenhamn)
Spanien (Kanarieöarna o Mallorca)
Tjeckien (Prag)
Canada (Vancouver)

Tror det var alla...  Så vilket är då mitt favoritland... Tror att jag gillar flera men av olika anledningar.

Sverige - för att det är hemma. Är väldigt fint i Sverige, har ju haft turen och vara både söderut och norrut. De svenska fjällen både på vintern och sommaren är ju en speciell upplevelse!

Norge - Att åka upp för bergen, att se snö och människor som åker skidor på sommaren, fjorderna.. väldigt vackert!!

Spanien - en semester i värmen med god mat och trevliga människor är väl aldrig fel.

Tjeckien - Prag är en så vacker stad. Helt fantastiskt! Var där på klassresa i nian och skulle verkligen vilja åka dit igen och se hur man uppfattar staden idag.

Canada - Var i Vancouver i tre veckor. En stad som verkligen kändes som hemma. Storstad med naturen inpå knuten. Människorna där var också väldigt trevliga och man kände sig som en i mängden bara.

Då så, en punkt till avklarad på listan!!  : )

3 saker du inte vet om mig...

Hmm... svårt det här är! Har ju saker som några kanske inte vet, men inte alla.. får fundera lite...

1) Jag har fått fortkörningsböter två gånger.

2) Jag ville bli ridande polis när jag blev stor. Tyvärr blev det inte riktigt så, men jag jobbar iallafall med små människor.

3) En gång svimmade jag av för ett par sekunder i en Ica-butik och satte mig på en trave med rulltårtor. Ställde mig snabbt upp och försökte få de att bli rullar igen o inte platta som pannkakor.  : )

Som sagt, några av er vet om vissa saker sen förut men för vissa kanske det är nytt. Kom inte på något annat så där direkt. Och jag hinner inte sitta och fundera heller då jag strax ska iväg o träna!

Ha det så länge!

En vanlig dag hemma hos mig...

Oj, den var inte lätt. Beror ju från dag till dag. Men en vanlig dag i veckan är jobb på förskolan, sen hem och hämta upp hundarna från hundpensionatet jag har de på. Åker därifrån till min lilla stuga, rastar hundarna. Kollar vad de finns på menyn, vanligtvis risgrynsgröt eller filmjölk. Sen åker jag antingen och tränar eller så fixar jag lite hemma, läser eller kolla rpå tv. Försöker komma i säng vid kl 22 för sen ringer klockan vid sex ungefär (beror på när jag börjar)!

Jaha, det var en vanlig dag hemma hos mig.  : )

Vem är jag...?

Den här hade Mollan kopierat av en kompis så nu kopierar jag den av henne. Kul sätt att skriva om sig själv och sen kanske man lättare får arslet ur att faktiskt skriva lite!
Trevlig läsning!

Dag 01 - En vanlig dag hemma hos mig
Dag 02 - 3 saker du inte vet om mig
Dag 03 - Mitt favoritland
Dag 04 - Favoritsaker
Dag 05 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 06 - Dåliga vanor och laster
Dag 07 - Bloggfavoriter
Dag 08 - Mina favoritskor
Dag 09 - Så här ytlig är jag
Dag 10 - Mitt bästa sminktips
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - Så här var jag i skolan
Dag 13 - Vanliga fördomar om mig
Dag 14 - En person som alltid gör mig glad
Dag 15 - Mitt drömyrke
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - Det här gör jag aldrig om
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - Vad ska mina barn heta
Dag 24 - Mitt favoritresemål
Dag 25 - Någon jag aldrig kommer släppa taget om
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Min musiksmak
Dag 28 - Min första pojkvän
Dag 29 - Bästa tv-serien
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

Vad göra?

Det är inte lätt alla gånger och få till det som man tänkt sig. Jag har tänkt blogga i två veckor nu men inte kommit mig för. Lagom när jag har kommit hem från jobbet så ska hundarna ut på promenad, något ska fixas att äta och sen är jag så trött så jag halvslumrar på soffan istället. I och för sig är jag ju duktig och tränar två gånger i veckan. Men det jag tänker blir inte gjort. Vissa dagar får jag ryck och då kan jag hinna med både det ena och det andra. Men jag tror att när det blir mig övermäktigt på jobbet så följer det med hem. Då orkar jag inte ta tag i de sakerna heller.

På jobbet ska vi nu fylla i semesterledigheten. Min första reaktion var: Redan?? Har ingen koll på semestern och jag som försöker tänka en vecka i taget för att försöka hålla stressen nere ska nu försöka planera sommaren. Eftersom jag inte har någon att ta hänsyn till när det gäller när jag ska ta semester så kan ni ju tycka att det är väl inget problem.. men det är ju just det det är! Jag vill ju inte ha semester själv!! Vill ju ha det när kompisar eller familjen har semester så man har någon att åka och bada med eller åka någonstans med. Inget kul och bara uggla hemma själv! Får se till och ta tag i det där och skriva upp min semester. Får ta något och hoppas på det bästa!

Nähä, nu ska jag ta och vila en stund. Snart dags och köra på igen!

Ha en bra dag! Kram

RSS 2.0