Shopping på hög nivå!

Idag var det shopping på schemat trots det fina vädret. Solbrännan måste ju vila lite!! Har varit med Mollan och shoppat förut men då inte funnit något. Jag tror att många anser att man måste handla för att åka och shoppa, men så är inte fallet... varför heter det i så fall fönstershopping?!

Mollan och jag gav oss iväg till Norrköping imorse. Hundvakt var ordnat så jag kunde vara borta hela dagen. Blev som vanligt mycket prat i bilen om både det ena och det andra. Väl framme så började vi kolla affärerna efter något som kunde passa. Jag hade tänkt att jag kanske kunde komma hem med ett linne eller så, men denna gång hade jag tur och hittade en hel del! Det blev ett par byxor, ett finare linne, två tunikor, två tröjor o smink. Som sagt en hel del. Nu kommer folk undra hur har hon råd med sånt. Det har jag!! För allt var på REA!!!!!!! HA HA!!!! Betalade inte mer än 800 kronor för alltihopa!! Hur bra som helst, är SÅ nöjd!!!

Dagen var helt kanon! God lunch, hemmagjord glass på Lindahl´s och trevligt sällskap! Kunde inte bli bättre!!!

I väntans tider.

Man går o väntar, vankar av och an. Väntar på att det ska hända.
Man funderar, man undrar, man frågar.
Känns som om man tjatar. Men man är ju nyfiken, man vill veta.
Ingen kan dock svara på det. Inte ens de som står närmast vet, de frågar sig också.
När kommer det att ske? När är det dags?

När kommer lillebror?


Mycket på en o samma gång!

Idag har jag varit hurtig och städat hos Claes. Blev så fint så med både nya gardiner och lite gröna växter (i plast), tror han blir nöjd! Annars jäklar!!  : )

Annars har det varit en väldigt lugn dag vilket är skönt då det har hänt en del sista tiden. Mormors begravning har ägt rum. Den var helt perfekt, passade mormor som handen i handsken. Blev musik med bland annat hennes favoriter Vikingarna, då kunde jag inte låta bli att smålé mellan tårarna!

I lördags var jag på Mattias lillebrors student, vilket var mycket trevligt. Det var kul att se alla studenter och minnas tillbaka till sin egen, kom på att det var 11 år sedan jag stod på traktorkärran och skrålade för full hals! I år klarade vi oss undan regnet med nöd och näppe. Jag bjöds på god mat och trevligt sällskap, var kul att träffa alla igen.

Sen igår var jag till Krille och Daniela för att ha lite avskedsfika för Mattias. Han har fått jobb i Vancouver, så han åkte dit igen tidigt imorse. Han var nervös och lite ledsen för att lämna alla men jag vet att det kommer gå kanon då han är duktig på det han gör!! Han skulle se till och skaffa en lägenhet så småningom, han var också glad över att få tjäna lite pengar på det han är utbildad till. Önskar honom lycka till!!

Veckan fortsätter med en hel del att göra. Ska imorgon städa hos Björn och sen måste jag plugga, uppsatsen är inte klar än. Onsdagen kommer tillbringas i bil då jag ska skjutsa en kompis till Farsta för röntgning av rygg. På torsdag är det urnsättning, så då ska jag till kyrkogården. Sen på fredag är det midsommarafton och den har jag inte hunnit planera än... oj oj oj!

Men men... så är det, fullt ös medvetslös!!!

RSS 2.0