Idag o framtiden

Har nyss kommit hem då jag har varit o hämtat min bil som har varit på service. Skönt o veta att allt nu är helt ok med nya bilen!

Idag har jag fixat en del i trädgården, gäller o passa på i det fina vädret. Sen har jag städat inne o även hunnit plugga lite. Så en del har jag gjort iallafall!! Imorgon är det exkursion så då ska vi va ute hela dagen så nu har jag fixat matsäck. Hoppas solen skiner o värmer ännu mer imorgon!

Sen har jag, idag liksom alla andra dagar, också kollat på ams hemsida efter jobb. Trodde d skulle kännas kul o spännande men det känns jobbigt, skrämmande och otroligt stressande. Dagarna går, skolans slut närmar sig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag måste börja ta tag i det här, se att verkligheten på sätt o vis knackar på dörren. Jag vet bara inte riktigt hur... Känner mig väldigt förvirrade och det kryper i hela kroppen av stressen som kommer med detta. Vad göra???

Inget jag kan lösa just nu iallafall. Ögonen grusas o kudden ropar så nu går jag o lägger mig!

God natt!

Dagen som varit

Vilken dag d har varit! Trodde d skulle va dåligt väder idag oxå men framåt lunch så hade det spruckit upp o blivit jättefint väder. Pluggade på förmiddagen och begav mig sedan t mamma o pappa. Där blev d lunch med snapphanebiffar o kantarellsås, MUMS!! Sen hjälpte jag pappa o byta däck på bilen, gick riktigt fort faktiskt. Sen städade vi undan deras vintergrejer så de hamnade på vintern till nästa gång snön kommer.
Sen blev d fika o sen en skön promenad i makligt tempo, pappa var ju med o då går det inte så fort.  : )   Åkte sen hem och bestämde mig för att göra tacos t kvällsmat, mest för att jag skulle ha mat m mig t skolan imorgon o för att avokadon jag hade hemma var på väg att bli övermogen. Mätt blev jag o gott var det! Under matlagningen så passade jag på o diska, sen fick jag även besök av Carina. Hon var ute på en liten cykletur o passade på o åka förbi o säga hej.
Nu kollar jag 50 first dates med Adam Sandler, lite rolig faktiskt!!

Nöjd!!!!

Idag känner jag mig nöjd! Hade gjort en lista på vad jag skulle göra under dagen och allt det har jag hunnit med. Det var bland annat att plugga, påbörja biotop-uppgiften, rensat i trädgården, gått en långpromenad, cyklat m ena hunden, tränat mm. Känner mig jättenöjd, men mina ben värker vill jag lova!!   : )

Idag fick jag så se ringen! Malin o Pontus har förlovat! Har bara sett Malins ring men Pontus ser ju likadan ut.
Ringen var jättefin, helt perfekt för de!

Grattis vännen min!!  : )      



En annan glad nyhet är att pappa har varit hos läkaren och han sa att det var givet med en operation inom tre månader! Jag är så glad för hans skull! Han har hållt masken riktigt bra, men ibland har smärtan skinit igenom. Vet att det har varit jobbigt både för pappa o mamma. Inte lätt o leva med någon som man måste vara orolig för hela tiden, sover han ordentligt, kan han köra, jobba osv. Men nu blir det ändring. Kommer bli en del jobb för oss andra också men det fixar vi, klart man ställer upp!!  
                                                                                           


Nu är det dags o krypa till kojs!! God natt!!

Kursstart o födelsedagskalas!

Idag startade min sista kusr på min utbildning. Jag har nu 15 avklarade kurser i ryggen och en kvar att fixa, sen så... Har börjat se mig om efter jobb, men dte har inte kommit ut så mycket än. Tror att det blir bättre snart, hoppas på det iallafall. De lärare/förskollärare som går i pension tror jag inte går i pension förrän terminen är avslutad, vilket kan göra att det dyker upp jobb i slutet av april o  unde maj.

Jag har funderat lite på om jag ska söka andra jobb också, så som sommarjobb o så eftersom jag inte vet om jag får något jobb direkt efter skolan. Får kanske ta tag i det i morgon, då har jag hemma-studier.

Just ja, ny kursen... oj oj oj säger jag bara. Hur mycket jobb som helst, helt sjukt. En stor undersökning, en vetenskaplig artikel, litteraturseminarier, vfu-uppgifter, exkursioner.. skulle kunna fortsätta men jag blir bara förvirrad!  : )  Men det är bara och bita ihop. Jag har min uppsats som jag skulle vilja ha klar innan skolan slutar. Om jag skulle hinna med den också så är jag klar med hela utbildningen, annars har jag den liggandes o det har jag ingen lust med. Får lösa det på något sätt!

Ikväll har jag varit o gratulerat min pappa på 61 års dagen. Han fick en låda med fyra olika sorters gourmet-potatisar som han ska sätta o få som färskpotatis. Mums! Imorgon ska pappa till läkaren. Jag hoppas att han ska få hjälp så han får en operationstid för sin höft. Att han får hjälp så han slipper ha ont! Är svårt o gå bredvid o se någon ha ont hela tiden o man kan inte hjälpa på något sätt. Visst man kan försöka hjälpa till i vardagen men man kan inte göra något åt smärtan, sömnlösa nätter eller liknande. Jag håller tummarna för att allt ska gå bra imorgon o jag hoppas Du också gör det!!

Nu ska jag kolla på Grey´s! Sen är det nog dags o sova, trött efter en natt med många sömnavbrott då Aya behövde ut vid flertalet tillfällen. God natt!!

Tjoho...

Ja det är våren, ja det är våren som har kommit igen.....

Ja, nu är våren här! Egentligen inte om man ska gå efter det här med natt-temperaturen, då ska det ju ha varit plusgrader i sju dagar för att det ska räknas som vår. Men det skiter jag i!! Nu när snön smälter, fåglarna kvittrar  och blommorna kommer så är det VÅR!!!

Igår så tog jag mig en promenad ner till gudföräldrarna och rastade deras hundar. Satt i cirka 45 minuter i solen och det kändes på kvällen, kinderna var röda. Man får färg direkt nu, är så skönt för man ser så mycket piggare ut och man känner sig så mycket piggare.

När jag kom hem igår så försökte jag skotta bort mina snövallar, de som det tar sån tid för att smälta. Då upptäckte jag att både krokusar och snödroppar har börjast blomma. Har även sett andra vårtecken: En sädesärla som spatserade på gräsmattan igår, 20 svanar och två tranor på skärtorsdagen och en fjäril för ca 3 veckor sedan.

  

Påskafton firades hos brorsan med familj. Supergod mat blev det och trevligt sällskap! Tack!

Idag blir det att vara ute, fortsätta skotta bort snön så blommor och gräs kan få växa. Ska nog träna hundarna lite oxå, kan behövas.  : )

Men framför allt ska jag njuta av solen!!!

RSS 2.0