Helgen som komma skall!

Just nu händer det mycket. Det mest är dock på jobbet och det kan jag inte skriva om här. Men även på fritiden är det en del just nu.

Den här helgen är fullproppad med saker att göra. Börjar redan idag med att Tea fyller sju år och jag ska dit på födelsedagsfika. Imorgon stänger jag på jobbet. Farmor fyller 85, men hon vill inte fira men ett telefonsamtal är ju på sin plats. På lördag ska ja fira Vilmer och sen på grannfest. På söndag ska jag till Katrineholm och kolla in Danela och Krilles nya hus och sen fira Siri på eftermiddagen.

Sen är det dags för en ny arbetsvecka!

: )

Denna dag.

Skönt, nu var måndagen avklarad. Gick inte riktigt som jag ville igår morse, men saker och ting löste sig till slut. Bättre lycka idag!! Var efter jobbet och fixade lite ärenden påstan. Blev bland annat citronspray till Ayas halsband, linsvätska, alvedon och lite annat. Såg även till att  tröjan som svägerskan köpt blev av med larmet som de glömt ta bort. Har även bytt bil med min far då min ska in på verkstad igen för de kan inte hitta vad det är för fel på den, varför lamporna i bilen lyser. Hoppas de hittar något och att det är billigt att åtgärda!!  : )

Den här veckan är det fullt upp. Både på jobbet och hemma. Har tre födelsedagar som ska firas den här veckan, 1 år, 4 och 7 år. Sen är det även dags för årets grannfest. Ska bli kul, det brukar va en mycket välordnad sammankomst. Lilian och Lars-Åke ska ha all heder åt allt de ordnar med grannfester och pubkvällar!!! Ska även till Katrineholm och kolla in Daniela och Krilles nya hus. Ska bli kul o se hur det ser ut!!

Nä, nu jäklar måste jag sätta fart!! Oj oj, bråttom bråttom!!  ; )

Måndagmorgon...

Då var det måndag igen! Men idag känns det rätt ok, kanske börjar komma in i det här med att åka till jobbet nu. Börjar 7.30 så d är snart dags o rulla. Helgen har varit lugn! Fredagskvällen spenderades hemma framför tv:n. Lördag blev d fix i trädgården o sen tacos hos päronen. Igår var en slappardag m fika o pizza hos brorsan. Så som sagt, en lugn helg!!

Idag ska det inhandlas lite saker efter jobbet så som linsvätska, citronspray t Ayas halsband och sen ska jag utföra lite ärenden till svägerskan också. Så det är full rulle. Men viktigast är att jag kommer ihåg att lägga filmen pålådan, eller hur Stefan?!  ; )

Ha en bra dag, nu vill hundarna ut!!

Kram

Sen sist...

Blev visste ett långt sommarlov från bloggandet!! Har hänt en del sen dess.
Snabbgenomgång:
Har lyckats få klart på min c-uppsats.
Har fått fast tjänst i Nyköpings kommun.
Firat min examen.
Brorsan har fyllt 40!
Påbörjat mitt nya arbete.
Och en hel del annat!

Och här är jag nu.. Trött efter en dags arbete! Men det känns bra. Trivs på min nya arbetsplats, tror att det kommer bli jättebra bara vi får en chans att komma iordning. Ska bli kul och lära känna mina nya arbetskamrater och alla barnen.

Annars är allt sig likt. Bor kvar, har hundarna osv osv. Hoppas på att träningen ska dra igågn snart igen så man får börja röra på sig igen. Behövs!!

Nä, nu är det dags o sova. Men först rastning av hundar, mat t de samma, borsta tänder och allt annat som ska göras. Så god natt på er!!  : )

Tjoho

Hej hej Mollan!!
RSS 2.0