Frågor om 2009!

Dessa frågor hittade jag på Danielas blogg! Kunde inte låta bli o svara på dem...


1.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Fyllde 30 o en del annat!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Nä, gick inge vidare! Bättre lycka nästa år!!  : )

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Oj, oj, oj!! Flera stycken.

4. Dog någon som stod dig nära? Ja, min mormor o en bekant t mig… sorgligt… : (

5. Vilka länder besökte du? Inte ett enda! Men hade gärna velat!!

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En hel del… förutom ny bil för d har jag skaffat!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 26 september, tyvärr också den 27:e!  ; )

8. Vad var din största framgång 2009? Skolan rullade på hyfsat smärtfritt.

9. Största misstaget? Försökte blondera mig på egen hand. Slutade m gult hår som bara gick sönder!!!! 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Åkte på halsfluss två gånger efter varann i våras, men annars har d varit lugnt.

11. Sämsta köpet? Vissa kläder som jag inte använt än…..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Min bil, m d var den värd!!!  : )

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att så många kom på min 30 års-fest!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ehh… ???

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Har haft två jobbiga år så ledsnare, nu hoppas jag att nästa blir bättre!!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit hand om mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Mycket… tyvärr…

18. Hur tillbringar du julen? Med familjen.

19. Blev du kär i år? Nope, tyvärr.

20. Favoritprogram på TV? Grey´s anatomi m fl.

21. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna. 

22. Bästa filmen du sett? Twilight.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja! En kanon-fest m Snow-gliders!

25. Något du önskade dig men inte fick? Ja… men d håller jag för mig själv!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade en fest för släkt o vänner. God mat, bra musik o trevligt sällskap! Perfekt, helt enkelt!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Både d ena o det andra.

28. Hur skulle du beskriva året 2009? Dödsfall , barnafödslar o födelsedagar… usch vilken blandning!!!

29. Vad fick dig att må bra? Att träffa mina vänners underbara barn! Har haft den stora äran att bli fadder t två av dem (har tre nu, en sen tidigare o hon börjar redan bli stora tjejen).

30. Vilken kändis var du mest sugen på?  Robert Pattinson kanske... han är ju inte så tokig… : )

31. Vem saknade du? Mina morföräldrar…

32. De bästa nya människorna du träffade? Victor o Vilmer!!  : )  <3

Julen tjugohundranio!

Så var den här julen snart till ända, bara annandagen kvar! Imorgon börjar mellandagsrean! Kommer va tokmycket folk på stan, har ännu inte bestämt mig om jag ska dit... beror nog lite på vädret oxå. Ska bli ännu mer snö imorgon o d har redan snöat hela dan idag. Ja, ja nog om det...  Tänkte dela m mig av lite bilder från tiden innan jul o självaste julafton. Det har ju varit både advent, en del avslutningar o julafton!! 


Första advent... ännu ingen snö!!

Första advent - ännu ingen snö!





Första snön har äntligen kommit...





Gympa-avslutning m tanterna! Luva var ett måste, man tager vad man haver!!





Äntligen är det alldeles VITT!!!!!!





Julafton hos broder m familj!





Julmat, mums!!





Tomten på besök!
Vet ej vem som tycker d är mest spännande, barnen el min bror!!


Hoppas ni haft en bra jul!! Nu laddar vi för nyårsafton!!

Brrr!!!

Kom nyss hem från en trevlig kväll hos Daniela o Krille. Småspringer in då d är jäkligt kallt ute!! Låser upp dörren, sticker in näsan och... precis.. ingen värme direkt som slog emot en.. Visade sig vara knappt 12 grader inne!!! Kollade ute-temperaturen på värmepumpen, den visade på low! Det betyder att d är fööör kallt!!! Maskinen orkar inte köra i kylan. Drog fort på el-elementen men de blir inte varma, vet inte om d är ngt fel!! Tände en brasa, gick ut o hämtade in en massa ved så jag klarar natten!!!! Blir ju inte direkt varmare! Har nu tänt en massa ljus, sitter i soffan m fleecefilt, tjocktröja o raggsockor!! Ändå kan jag säga:

Jag älskar vintern!!!








Snö, träning o kamera (igen)

Skit oxå!!!

Idag har det snöat i mängder! Är alldeles vitt o fint ute! Nu på kvällen ville jag ta fina kort på min stuga i vinterskrud. Korten blev bra och ser juliga ut. KOmmer in o ska lägga ut de här på bloggen så ni fick se hur bra de blev! Men gick d?? Icke sa nicke!! När jag skickade iväg kameran så skickade jag alla delarna, men jag fick tydligen inte tillbaka sladden som ska va mellan kameran o datorn. Med andra ord så kan jag inte föra över bilderna från kameran t datorn!!!  Skit oxå!!

Nu har det kommit en massa snö!! Mer än en decimeter med snö!! Hur härligt o fint som helst!! Alldeles underbart! Hoppas d fortsätter snöa hela natten så det är minst 2 dm imorgon!!  : )

Ikväll var d avslutning på den ena träningen. Vi körde lite lekar o tävlingar, var riktigt kul! Mollan o jag hade fixat en kanon-outfit!! Kort kommer när jag fått sladden!! Efteråt blev d fika m färska frukter o juice. Mums!

Idag har jag varit i K-holm o inhandlat de sista julklapparna så nu är jag färdig! Tjoho!! Ska bara slå in några o sen så ör det klart. I år firas julen i Katrineholm hos min yngre storebror o hans familj! Ska bli gott m julmat och hoppas tomten kommer. Ungarnas entusiasm smittar av sig, man minns spänningen från när man själv var liten!!

Idag kommer mina vänner Daniela o Krille o deras gosungar Elvira o Victor hem igen! De har varit 2 veckor i Egypten o njutit av sol o bad! Ska bli så kul o träffa de igen. Det har varit riktigt tomt utan dem!! Ska bli kul o höra hur de haft det o se kort från deras resa!!
Nu ska jag ta o lägga mig o sova så jag är pigg när jag ska skjutsa mamma till bussen imorgon. Sen ska jag hem till dem o städa. Jag är mammas hushållsnära tjänst!! hi hi!!!

God natt alla ni där ute i det härliga vinterlandet!!!

Kamerafix o bil-letande!!

Sitter i soffan... är jättetrött. Har idag varit med Mollan i Katrineholm för att köpa de sista julklapparna, men jag hittade bara en. Men men... det löser sig inom snar framtid! När jag kom hem så hade jag fått en paketavi som skulle hämtas ut i affären i Bettna. Blev lite fundersam då jag inte beställt något. Visade sig dock på avin att dt inte skulle kosta mig något så då kunde jag inte låta bli att åka ner och hämta ut det på en gång. På vägen funderade jag på om det kunde vara min kamera som jag skickat in för lagning. Men det kunde inte stämma då jag skickade den i onsdags. Men ack vad förvånad jag blev när det visade sig vara kameran!! Den var redan klar och den funkar perfekt!! Så skönt, har faktiskt känt mig lite handikappad utan den.

Bil-letandet fortsätter för fullt!! Den jag har faller snart sönder och samman. Känns inte alls säkert när man pendlar så mycket. Så pappa har stenkoll på Blocket och ringer på flera bilar om dagen!! Nu jäklar ska en bil köpas!! Har jag inte en ny bil innan jul så blir jag förvånad!!

Se till och hålla tummarna!!  Nu ska jag strax iväg o träna!

Vilmer Frans Ingvar

Idag var det dags för Linda och Jonnys son Vilmer att döpas. Jag hade fått förfrågan om jag ville vara Vilmers fadder. Jag kände mig mycket hedrad och tackade självklart ja. Dopet ägde rum i Flodafors kyrka. Ceremonin var jättefin och skönsången i form av Karin och Jens var kanonfin! Fick gåshud på armarna när de sjöng!! 

Efteråt bjöds det på paj med tillbehör. Där efter blev det Vilmer-tårta och kaffe. Kanonmysigt! Presenterna öppnades på löpande band och det var många olika presenter som passar en liten kille! Jag hoppas Linda, Jonny och Vilmer var nöjda med dagen!

Tack Linda och Jonny att ni gett mig förtroendet till att vara fadder till er Vilmer! Jag ser det som en stor ära att få vara en del av er familj!! Kommer följa Vilmer på hans väg genom livet och finnas till hands både för honom och er!

Återigen ett stort TACK!!


RSS 2.0