Blommor!



Tack Sanna för de fina blommorna!! De värmde! : )

Tropicariet m familjen Lindeberg/Sundström!

I lördags så blev det en vända till Tropicariet m Daniela, Krille, Elvira och Victor. Var en mycket trevlig och framför allt välbehövlig dag! Tack för det!!

Här kommer lite bilder på det vi fick se! Känsliga tittare varnas!!  ; )

Apa på väldigt nära håll! Har inte zomat ngt!!

Närgången apa! Ingen zoom här inte!

Apan får fnatt o skräms så d blev ett kort även på den andra änden!  ; )

Victor kollar papegojorna m papsen!

Ormens storlek kontra Elviras huvudstorlek o då ligger den ändå ca 1 meter längre bort!

Jäkligt stor m andra ord!!!

Hajarna var nog de djur som lockade ungarna mest iallafall!!

Gissa om de var trötta efter en heldag m kuligheter!

Sötnötarna!!  <3

 

 

 

Ledighet

Har haft en bra ledighet! Fem hela dagar har jag haft att disponera som jag vill. En kort sammanfattning om vad som gjorts:

Onsdag
I onsdags åkte Mollan och jag till Vingåker och Factory outlet. Blev inget inhandlat för min del, men Mollan handlade till sig själv och svärmodern sin. Sen begav vi oss till Katrineholm för lunch på Rhodos, det var väl så där kan jag säga. Vidare blev det en tur till Ö&B och Willys för lite annan shopping. Kvällen spenderades med att se en film och slappa.

Torsdag
Skottade snö, skottade snö och skottade snö. Kändes inte som om jag gjorde annat. Åkte ned till Broby och var med på julgransplundringen. Trevligt som alltid och väldigt mycket folk trots snöovädret! Film på kvällen.

Fredag
Bröder och pappa var här och vi skottade bort all snö från hustaken. Efter det blev det korvgrillning med glögg, kaffe och varm choklad. Ungarna var med och det blev en del bus i snön. Senare på eftermiddagen blev det en tupplur på soffan. Efter att ha varit ute hela dagen och jobbat och sen komma in, tända en brasa, lägga sig på soffan och få sällskap av två varma hundar.. inte konstigt att man slocknar en stund. Sen blev det .. film!!  ; )

Lördag
Var ute en lång stund med hundarna och busade i snön. Provade igen att åka skidor efter dem. Den här gången hade jag båda med mig, gick något bättre. Vi får fortsätta öva! På kvällen var det inflyttningsmiddag i Bie. Mycket trevligt. Var kul och träffa alla igen, var länge sen sist. Hemresan gick så där då det var blankis på den vägen vi skulle åka. Gick i 40 km i timmen under större delen av resan.

Söndag
Slappade på förmiddagen. Diskade och fixade lite. Sen blev det en promenad till brorsbarnen där hundarna fick dra dem i pulkor. Det gick däremot jättebra! De gjorde stora framsteg! Var ute i över två timmar vilket var skönt i det fina vädret. Nu sitter jag i soffan och kollar tv och den brinner en mysig brasa.

Imorgon är det dags för jobb igen. Nu är ledigheten slut och verkligheten tar över! Så det är bäst att vila upp sig de sista timmarna som är kvar!  ; )

Dagen som varit.

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Blev en lugn morgon med slapp i soffan. Sen så slängde jag på mig termobyxorna och gick bort till brorsan och lånade deras pulka. Prima fick börja med att träna på att dra pulkan med sele. Det gick bra när pulkan var tom, men när jag hade haft i lite snö för att få lite tyngd... ja, då tyckte hon inte alls att det var kul! Så efter en stund så bytte jag hund så att Aya fick testa. Med henne var det inga problem, hon travade på med viftande svans så nöjd så! Provade till och med att låta Nils åka med men bara i en svagt sluttande nedförsbacke så det inte skulle bli så tungt första gången. Hon blir ju faktiskt 12 år min lilla pärla! Hon var jätteduktig och Nils tyckte det var kul att få åka med och hjälpa till.

Sen på eftermiddagen bar det av till Linda, Jonny och Vilmer. Bjöds på fruktsallad och glass och sedan kyckling med potatisgratäng, alltid lika gott! Var kul att se hur det går för de med husbyggeriet. Det artar sig. När det är klart kommer det bli jättefint!! Vilmer fick sin julklapp idag oxå, en hink med lock där man stoppar i klossar med olika former. Han gillade den direkt!

Sen bar det av hemåt och på vägen stannade jag för att låna med mig mammas längdskidor. Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag ge mig ut! Hoppas på bra väder!

Nä nu är det dags och gå och lägga sig. Klockan ringer vid 04.15 imorgon bitti!!

God natt!!
RSS 2.0