Mitt drömyrke!

När jag var yngre så ville jag bli ridande polis. Jag hade ridit i flera år och tyckte det var det bästa som fanns. Att få arbeta med hästen samtidigt i ett så spännand eyrke som polis är så kunde jag inte hitta något bättre. På grund av dålig syn så sket sig den planen.

Jag ville även bli frisör. Blev inte mycket av det heller. Men jag klipper, färgar och slingar kompisars hår ibland. Tycker det är kul att hålla på och dona och greja lite!

Att arbeta med barn var något som jag inte alls hade lust med efter gymnasiet, speciellt inte på en förskola. Flera i min omgivning sa åt mig att söka till lärarprogrammet men jag ville inte. Åtta år senare så hamnade jag där ändå. Tog mig igenom mina fyra år och nu arbetar jag på en förskola i Nyköping. Shit happens liksom!  ; )

Ja, det var lite om mitt drömyrke med mera!!

En person som alltid gör mig glad!

Den här var lätt!! Finns fyra personer som jag alltid blir glad av att träffa och det är:

Mina fyra underbara brorsbarn! De bästa ungar som finns! Skulle göra vad som helst för dem!! 

Love ya!!

Vanliga fördomar om mig!

Så här bättre sent än aldrig så fortsätter jag med listan som jag påbörjat.

Vanliga fördomar om mig...  att jag pratar mycket. Har i hela mitt liv fått höra att jag pratar mycket... blivit kallad för massa olika saker och fått höra att syret tar slut osv.. ingen höjdare men så är livet.. tyvärr. Hmm... fast det kan man nog inte kalla för fördom.

Fördomar.. fördomar... oj, det var svårt. Andra människor tror att jag är framåt och inte blyg för nya människor och situationer men där har de fel. Är blyg när jag ska träffa nya människor. Och jag har nerver som ofta sätter käppar i hjulet för mig. Kan bli nervös för småsaker. Jobbigast är de gånger som jag blir så nervös så jag blir illamående, alldeles skakig och inte kan äta. Det som funkar bäst för mig är då att antingen ha fullt upp, läsa en bok eller kolla på tv.
Människor tror nog också att jag är lättsam (kommer inte på ngt annat ord att använda), att det inte finns något djupare... men där har de fel. Är en grubblare, funderar mycket. Finns något mer att ta del av under den pratiga o glada ytan. Något inte alltför många får del av...

Nu kommer jag inte på mer. Får återkomma om jag kommer på något! Eller så kan du skriva om du har/har haft/hört någon fördom om mig!! Skulle va intressant!

Ciao!



RSS 2.0