Så här var jag i skolan...

Jag har alltid varit pratglad i skolan och har fått en hel del skäll för det. Men annars så har jag gjort det jag ska, pluggat på. Jag har klarat av både låg-, mellan- och högstadiet utan några större problem. Gymnasiet rullade också på. Hade ett gäng med tjejkompisar som jag umgicks med. Har aldrig varit del av inne-gänget men har klarat mig utan det. Hade aldrig någon direkt frånvaro. Det enda i stort sett var om jag var sjuk. Har kanske skolkat någon lektion men det var på gymnasiet och det var när man hade flera timmars hål mellan lektionerna, då hade man inte lust att va kvar.

Kommer ihåg att jag blev osams med min lärare på mellanstadiet och sa åt henne att jag tyckte hon var dum. Sen sprang jag till toaletten och gömde mig och skämdes. Så var det "på den tiden"!  ; )

Min favoritbutik!

Gillar att åka och shoppa i Norrköping hellre än i Nyköping eller Katrineholm. Där finns det fler affärer och ett bättre utbud. Gillar bland annat New Yorker, H&M, Cubus med flera. Är inte så kinkig när det kommer till vart jag handlar mina kläder. Så länge jag trivs och känner mig fin så är jag nöjd. Behöver inte vara märkeskläder och så vidare.

Sen är ju Ullared en stor-favorit! Brukar försöka åka dit två gånger per år. En gång på hösten och en gång på våren. Det brukar bli med övernattning så det blir som en liten mini-semester. Har aldrig varit med om de där köerna som man kan se på tv. När vi har varit där så har man kunnat gå raka vägen in. Där finns det mesta och till mycket bra priser. Om du inte har varit där så måste du dit, det är en riktig upplevelse!

Mitt bästa sminktips!

Lagom är bäst!

: )

Så bra är jag på smink! Hahaha!!
RSS 2.0