Hann mycket...

Nu har en helg till gått. Shit, man hinner ju inte med!
Har iallafall haft en kalasbra helg. I fredags var det kräftskiva med Mollan. Buzz spelades också, var evigheter sen. Vid nio drog vi till puben där de hade bartömning. Var inte så mycket folk och många som man inte kände igen. Men det var ändå alldeles lagom. Var kvar tills det var dags för korv med börd o sen åkte vi hem igen.
 
Igår så var jag på långpromenad med gudmor och E, det var ju så härligt väder. Sen fixade jag lite i trädgården och även. På kvällen drog jag till Katrineholm för att träffa Sanna. Vi skulle fika på Coffehouse men de hade redan stängt så det blev middag för mig och efterrätt för Sanna på Rhodos. Vi hade så mycket att prata om. Var jättekul och höra om hennes jobb, och jag fuck många idéer som jag ska fundera vidare på tänkte jag.
 
Idag har jag rensat lådor, garderober och badrumsskåp med mera. Förstår inte att det kan ta sån tid när huset är så litet men nu är hälften gjort iallafall. Bara andra halvan kvar och då det värsta, hundrummet! Så mycket skit, men fram med säcken så ska det nog gå snabbt där med. På kvällen nu så var det dags för jakt. Satt på pass med farsgubben. Kom ut en råbock men då tyckte pappa det var för mörkt så det blev inget den här gången. Bättre lycka nästa gång!
 
Imorgon är det jobb igen. Är en vecka med många sena dagar. Samtidigt börjar stegtävlingen så det är bäst att vara laddad. I två månader ska nu stegen räknas och föras in i statistiken sen får vi se vilket lag som var bäst!
 
Nu ska jag lägga in mer eld i spisen innan det slocknar.
 
 

Helgen o veckan som varit.

Haft fullt upp hela helgen. Började med jakt i fredags. Lika kul som alltid! Sen var det på lördagen höströjning här i området där jag bor så det drogs ris och eldades. Var riktigt skönt, jobba med kroppen i solskenet. Och fint blev det! I söndags så grävde pappa klart dikena så vattnet kan rinna fram, ett riktigt hästjobb men det blev jättebra så nu hoppas jag att det kan bli lite torrare på gräsmattan. Jag sysslade med lite annat trädgårdsarbete under tiden. Klippte gräsmattan, krattade, klippte häcken, rensade rabatter mm. Så det var en helg som gick åt till fix!
 
Nu är det jobb som gäller igen men veckorna rullar på rätt snabbt, det är ju redan torsdag. Är lite tufft just nu då det är en hel del sjuk personal, utbildningar och semestrar vilket gör att det inte är full styrka på plats. Men då vi är en sjujäkla personalgrupp så reder vi oss tillsammans. Vi löser det mesta helt enkelt!
 
Annars har det varit träning denna vecka. Tisdagspasset kördes på som vanligt. Igår var jag ute och sprang 3 km. Gick riktigt bra men det brukar det göra på det första passet, blir nog värre nästa pass... Men då jäklar, bra musik i lurarna och sen tänka på annat! Idag är det styrkepass som gäller. Leder passet och har påbörjat ett program men ska utveckla det mer. Är inte tillräckligt jobbet än!! Men det får nog bli till nästa vecka!  : )
 
Nu ska jag ta och borsta tänderna sen åka till jobbet! Ciao!

Stress...

En stressig dag på jobbet. Ingen höjdare alls.. Men imorgon är det nya tag igen och förhoppningsvis så är det bättre då! Skönt att det bara är två dagar kvar, har semester igen på fredag. Ska bli så skönt att komma ut och jaga och bara få vara.
 
Ikväll blev det träning. Jag körde passet då Carina inte mådde bra. Gick riktigt bra och det var roligt. Alla kämpade på så gott de kunde.
 
Nu är det en kopp te och Svenska hollywood fruar som gäller!
 
 
RSS 2.0