Shopping, bilar o en o annan snörbyxa!!

Idag har jag o Mollan varit till Norrköping och shoppat kläder. Blev en del inköp men som tur var gick inte så mycket pengar åt. Var främst o kollade efter kläder t festen, men jag hittade inget som jag föll för helt o hållet...  Det fanns en röd klänning.. den satt som en smäck o hade dragkedja fram, jäkligt cool!! Det fanns även en liknande i svart som satt slimmat!! Så snyggt så, men d kändes som om d inte var ngt som skulle användas så mycket efter den festen o då blir d lite dyrt i längden. Min ekonomi håller inte för att göra som kändisarna, köp plagg som sen bara används en gång. Jag kan synas fler än en gång i mina outfits!! På väg hem snackades det om ord vi inte gillar o kom på ngr nya!!  Orden kommer i slutet av inlägget!!

När jag kom hem så slängde jag mig framför datorn för att se om det kommit upp några nya bilar på blocket. Icke sa nicke, men jag vägrar ge upp! En ny bil SKALL inhandlas snarast!!!!  Min gamla skorv har gett upp, ja den rullar fortfarande men inte så mycket mer än så! Har ett halvt avgasrör, massor m rost, läcker in vatten så man har fotbad så fort det regnat mm mm!! Så nu är d på tiden att en annan liten bil får ta upp platsen utanför mitt lilla slott! Hoppas d blir snart bara!!

Annars så är det fullt ös m skolan. Lite förvirrande men det ger sig väl så småningom! Får sätta fart m läsandet så kanske det lossnar.

Det som annars upptar mycket av min tid är planeringen av min 30 års fest!! Inbjudningarna är utskickade, nu väntar jag bara på svar. Det är ett gäng som har svarat så d är kul, osa är inte förrän om två veckor så d kanske droppar in mer folk. Men förberedelserna fortsätter för fullt!!

Nu är d dags o sova men först de två ord som vi kom på idag:

stringtrosa - snörbyxa

stolsvärme i bilen - mushetta



Mer ord kommer så småningom!!

Tack o god natt!!

RSS 2.0