Vampyrer, varulvar o en sjujäkla halka!!!

Nu är det gjort!
Nu har Mollan o jag varit på bio o sett New moon!
Det är andra delen av Twilight-filmerna. Den var riktigt bra, men inte riktigt lika bra som den första. Tror det har o göra med att den första var mer nyhetens behag. Denna hade dock betydligt bättre specialeffekter. Vissa scener var riktigt, riktigt bra!!  I en viss sekvens av filmen så hörde man en djup suck bland den kvinnliga delen av publiken!! Grabbarna grymtade t mer av avundsjuka!!
Som sagt en riktigt bra film som verkligen är värd att ses!!





När vi sedan skulle rulla hemåt igen så hamnade Mollan o jag i värsta halkan. Slutade efter mycket rattande o pumpande på bromsen halvt i diket m nosen åt fel håll!! Medans jag rattade upp oss från sladden som gick t vänster så sa jag t Malin: Det är lugnt!! Sen gick bilen vidare åt höger så jag fick ratta igen o pumpbromsa, fortfarande m de lugnande orden: Det är lugnt!! När till slut diket närmade sig så sa jag bara: Håll i dig!! Ibland så undrar man ju hur hjärnan fungerar!!! Turen var dock på vår sida då vi varken fick möte o att jag körde sakta!!!
Imorgon åker jag direkt t pappa o sätter på vinterdäck på bilen!!


Lite smått o gott!

Denna vecka har jag haft praktik i en åk 1-3. Det är jättekul o va ute i verkligheten igen. Ungarna är helsköna o det är en bra klass. Min handledare o jag funkar bra ihop. En kille som arbetar som assistent/fritidsledare har varit sjuk o då har jag upptäckt vilket jobb denna människa gör. De andra står näst intill handfallna närhan är borta. Jag tyckte redan förra perioden som jag var ute att han hade bra hand m eleverna, tålamod, intresse, lyhördhet mm. Jag hoppas han kommer tillbaka nästa vecka för jag ska då säga till honom att jag gillar d jobb han gör, ge honom cred för det!! Vi svenskar är lite dåliga på att ge beröm!!!

Idag var vi o åkte skridskor. Härligt o va 3 personal o 30 elever... blir 20 skridskor var att knyta!! Ojojoj, säger jag bara!! Efter att alla ungarna var på isen så drog jag på mig mina grillor. Var längesen som jag åkte skridskor. Vi hade ett gäng som inte hade åkt skridskor så ofta, de låg ner mer än att de stod upp. Problemet var bara att det var ca 3 cm vatten på isen... de blev sjöblöta!! Hade nästan behövt flytväst!!! Vad jag skrattade!! Jag försökte åka o hålla i dem, men då slappnade de bara av o hängde i armarna på mig o som sagt; jag är inte så stadig själv direkt! Som tur var det 3 stycken från hockeyföreningen som hjälpte barnen o de lät ungarna hålla i ett litet bandy mål, sen puttade de på o jäklar vad det gick!! Jag testade oxå o d gick mycket bättre men inte lika fort förstås! När vi skulle gå hem så sa en pojke att han var blöt, han vred ur sina vantar o det bara försade vatten, var som en vattenkran. En tjej sa att det syntes inte att hon var blöt... för hela hennes jeans var genomsura så d fanns inte en torr fläck!! De är för roliga!!

Nu ikväll har jag varit hos morbror och fikat. Han fyller 61 idag!! Blev smörgåstårta o kladdkaka, mumsigt värre!

Imorgon ska d bli fint väder!! Solen ska skina för första gången på väldigt länge! Känns som om det var evigheter sen så imorgon får d bli en dag ute i solen! Härligt!!

Idag gick New moon upp på biodukarna! Hade hoppats få se den i helgen men det blev ändrade planer, får bli en annan dag.

Nu är d dags att sova så jag orkar upp t d fina vädret imorgon!!

Ciao*

Ett år av saknad!

Idag tänder jag ett ljus för morfar!

Ett år av stor saknad...

Älskar dig!!

Känsla...

Känns så ibland:

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round.


Önskar jag kunde va så här, men det ligger tydligen inte i min natur...:   : (

I can be so mean when I wanna be,
I am capable of really anything,
I can cut you into pieces.


Jag kan ibland känna att jag skulle vilja vara en sån som kan ryta i, som kan bli förbannad och visa att jag tar inte vilket skit som helst! Men jag är inte sån! Har aldrig varit o kommer aldrig att bli. Tyvärr... kanske!! Men samtidigt kan jag tycka det är bra då det finns de som ofta retar upp sig o blir irriterade, som inte behöver mycket alls för att gå igång på alla cylindrar! De tänder till direkt! Det skulle jag tycka var så jäkla jobbigt!! Jag skulle bara vilja göra det när det gäller, när det verkligen behövs.

Får öva på det! Kanske gå en kurs!!  ; )




Bäst idag: Praktiken har börjat och ungarna var glada o träffa mig igen.

Behöver tänka på: Se till att stänga av lyset på bilen!

Artros!

Har inget o skriva om. Har varit en tråkig dag... 2 föreläsningar o en massa huvudvärk! Ska strax sova så jag piggnar på mig t imorgon. Skola o träning står på schemat då.

Idag har det blåst som bara den. Pappa o jag krattade bort de lövhögar han blåste ihop förra helgen. Gräsmattan var grön när jag gick o la mig men när jag vaknade var den alldeles gul igen. Så snart är det dags igen! Tur att pappa har en lövblås, det går så mycket fortare då!

Pappa han har ont i sina höfter. Han har fått diagnosen artros, som är en "ledförslitning". Han har väldigt ont men försöker kämpa på så gott han kan. Det jag inte förstår är varför man som läkare inte opererar när en människa är pigg i övrigt. Pappa försöker träna, äter ordentligt och är pigg (förutom artrosen). Varför hjälper man inte en sådan människa? Ger de ett värdigt liv??  Istället för att vänta o när de sen ska operera så är personen i fråga inte så pigg längre o har då inte möjlighet att bli opererad!!!! Jag blir så jäkla arg, hur kan man göra så??!!!!!!! 

Jag hoppas min pappa snart får hjälp så han får det liv han förtjänar!!!!!!

Kusinträff!!

Igår hade vi den årliga kusinträffen. Den här gången var det Stefans tur. Vi turas om förra året var det Pierre, i år Stefan,  nästa år Patrik, sen Andreas o så fortsätter det tills Pontus haft sin då är det Pierres tur igen.

Den här gången samlades vi kl 11 för färd t Oxelösund och Boda borg. Detta skulle dock ha varit hemligt men Stefan hade tydligen berättat det för vissa på min födelsedagsfest. Hur det kom sig förstår jag inte...   ; )

Vi stannade i Nyköping o åt lunch på Max. Kl 13 var vi i Oxelösund och vi var redo att anta utmaningarna på Boda borg. Vi delades in i lag och sen var det full fart. Mitt lag kämpade på allt vi kunde. Det visade sig att det dock bara räckte till en 3:e plats. Bra tänker du! Men då ska jag kanske säga att det bara var tre lag som deltog...  : ) Men vi kämpade väl men lyckades inte nå ända fram. Däremot var vi det enda laget som klarade en svart bana, dvs en av de svåraste och fysiskt mest krävande!!! Så vi var jäkligt bra måste jag säga.

Efter Boda borg åkte vi hem till Stefan o Lollo. Där var det dags för mat. Blev Borst-soppa (tror d var så d hette) m creme fraiche o bröd t förrätt. Varmrätt var potatisgratäng m grillad kycklingklubba o sallad och till efterrätt blev det äppelpaj m vaniljsås. Allt var jättegott!!!

Kvällen fortsatte i humorns tecken. Det roastades och skämtades om allt. Den äldste kusinen var i sitt esse, blev t o m kommentarer som: Jag är så rolig så jag kommer inte kunna sova ikväll!!!  Ha ha ha!!! Klockrent!!!  Blev en lång dag men den var rolig från början till slut!

Ska bli spännande o se vad nästa kusinträff kommer bjuda på!!!

RSS 2.0