Vilken helg!!!

Vilken helg jag har varit med om!!

Det började i torsdags med avslutning i skolan. Vi sjöng och dansade, precis som  äkta flummande esteter ska göra. När vi stod i trappen och sjöng kanon så fick jag ståfräs på armarna... det var så vackert!!!
Efter det var det dags för vår verkstadsgrupps egna lilla fest. Vi hade bestämt oss för att köra laserdome. Som vanligt inför nya saker så var jag skitnervös. Men fy faan va kul det var! Att springa runt i ett mörkt rum iklädd väst och med vapnet i högsta hugg passade mig perfekt!!  Jag försökte skjuta alla och jag lyckades riktigt bra... trodde jag iallafall. Det visade sig nämligen efteråt att jag hade varit "död" mest jämt därinne, så där fick jag för mina "killing instincts"!  Efter det så var det myspys i parken med mat och lekar. Jag åkte hem skapligt eftersom jag skulle på working test med Prima dagen efter.

Vaknade när klockan ringde, satte mig upp i sängen, sträckte på mig och gjorde en ansats till att resa mig upp. Trodde att jag skulle dö!!! Jäklar vilken träningsvärk jag hade!!! Det var det värsta jag varit med om. En härlig upplevelse, speciellt när man visste att man skulle traska omkring i skogen hela dagen. Aj aj aj!
Klockan halv åtta på morgonen drog dock bilen iväg med ett eminent sällskap, bestående av mig själv (förstås), min kära gudmor och våra två doggisar Prima och Puss, till Linköping för ett working test. Ingen av oss hade gjort något liknande tidigare så nerverna var på spänn. Vi började med att äta vår underbara frukost bestående av té, smörgås med ägg och kakor. Dock inte kakor på smörgåsen utan som efterrätt till frukosten! Därefter var det anmälan och start som gällde. Prima plockade in 2 av 5 dummiesar, vilket inte var så bra. Men både hon och Puss skötte sig jättebra med allt annat. Jag kunde också se att Prima kan mer än vad jag tror, det var bara det att hon sket i att hämta in dummiesarna. Hon kollade var de fanns och sen tyckte hon att jag kunde hämta de själv medans hon åt...  Bajs!!!   Snuskhund!! Vi var ändå väldigt nöjda när vi satte oss i bilen för att rulla hem igen!

På kvällen var det dags för puben. Min bror Stefan och jag hoppade upp på våra stålhästar och tog oss dit. Väl där så började Stefan att bjuda på både det ena och det andra!  Efter ett tag blev han lite rund under fötterna vilket resulterade i den ena roliga komentaren efter den andra. Han blev dock irriterad då jag inte drack mer och sa flera gånger: You are a nobody to me! Jag gick då och beställde varsin tequila till oss. Han vägrade först att dricka den men efter lite övertalning så åkte de ner. Fy faan vad äckligt det var, tyckte både han och jag. Jag trodde att han skulle kräkas rätt ut men han höll sig och sa snabbt att han skulle gå och beställa kaffe. När han gått iväg började jag asgarva. De andra vid bordet undrade vad jag skrattade åt. Jag svarade: Min var bara vanligt vatten!!!  De skrattade så de nästan grät! Kvällen slutade med att jag och min kära bror skulle cykla hem, vilket var ett äventyr i sig. Vi lyckades iallafall ta oss en bit innan hans cykel styrde honom ner i diket. Hem kom han iallafall till slut!  På lördagen var jag förbi vid ca halv tolv. Då öppnade han iklädd pyjamas. Jag frågade hur han mådde och han svarade att han hade spraymålat badrummet under natten och att hans fru var mindre road! Jag förstår henne till fullo!

Efter besöket hos min bror så var det bara att ladda om för nästa party. Jag packade ihop mina saker och åkte till kusinen där vi skulle ha en egen liten förfest. Vi grillade, fixade till oss och drack Pimms. På logdansen var det sedan välkomstdrink, följt av tipspromenad och sedan picknick. Därefter började saker att spåra ur. Jag och Carin fick ta min kära kusin under varsin arm och gå ut en sväng för att se om hon skulle bli piggare då så att säga. Hon pratade ett nytt språk som vi aldrig hade hört förut som var en blandning mellan svenska, engelska och att tala i tungor. Efter en kort promenad så for kusinen rätt ner i ett dike, tyvärr fyllt med nässlor. Jag har upptäckt att min familj har någon form av förkärlek till diken efter två dikes-incidenter på två dar. När hon väl kom upp ur diket, vilket tog ett tag, så var hon alldeles sönderbränd överallt. Jag ringde hennes lillebror som med glädje kom och hämtade henne. Lagom på plats i bilen så visade det sig att hon nog mådde lite illa också. Carin och jag skrattade så vi storknade och hela händelseförloppet finns på film, vilket inte kan visas här. Visas dock för den som är villig att betala bra!! Efter det så svängde jag mina lurviga på dansgolvet innan det var dags att ta en taxi hem. Dagen efter så satt vi vid frukostbordet och skrattade hejdlöst åt föregående kvälls spektakel. Kusinen försökte dock bara minnas vad som hänt.

Detta är vad jag kallar en händelserik och alldeles underbar helg. Tack alla för att ni gjorde den så bra!! 

Kram på er!!

ps. bilder följer i turordning från prov till pub och slutligen med logdansen. ds.

På väg till WT.
På väg till WT!

My partner in crime!!


Storebror!!


Delar av familjen!


Oj oj oj! Här går det utför!


Party-brudarna!!


Polarna som partar loss!


Yeah!!

Äntligen!!

Nu var det äntligen dags.....   Årets första dopp är taget!!!

Efter mycket pyssel i trädgården så blev det ett dopp i sjön. Kan inte påstå att det varade länge men doppade mig, det gjorde jag. Kallt som fasen! Sa till kusinen att om jag varit man så hade Han inte varit särskilt stor nu...!
Var på Axelssons utförsäljning härom dagen. Där har de gemensam provhytt för alla av det kvinnliga könet. Gick in med de plagg jag hittat. Kändes lite olustigt att gå in och byta om med en massa andra runt omkring. Stod där i ett hörn och tryckte. Man vet ju från tidigare år att man är lite slapp här och blek där.... men.....  Plötsligt tittade jag mig omkring.... där stod tanter med strumpbyxor och hängpattar, celulit-kvinnor och även de med taskig klädsmak! Jag sken upp som en sol! Det slog mig att jag är ju rätt slimmad nu för tiden och så har jag befunnit mig en hel del i solen på sista tiden. Jag insåg att jag inte hade något att oroa mig för. Jag drog av mig tröjan och började prova kläderna. Yippie!!

Fick också ett komplimang häromdagen. Fick höra att jag var sexig!!! Det ni!! Det var inte igår!! Det var dock från en kvinnlig studentkamrat... men men...man tager vad som erbjuds... det där kommer jag leva länge på!!

Ha det bra i solen!

RSS 2.0