Uppdatering!

Då så, en uppdatering!
Har haft den muntliga tentan. Den var i torsdags och jag var riktigt nervös! Hade ett mantra i bilen på väg till Norrköping: MAN DÖR INTE AV TENTA!! MAN DÖR INTE AV TENTA!!  Det funkade visst för här sitter jag ju!
Väl på plats så blev vi indelade i grupper med en lärare var och sedan började frågestunden. Vissa frågor var det inga problem med medans andra var desto svårare. Kändes som om det var fifty fifty om jag klarat den eller inte.
När jag kom hem i torsdags efter tentan så var jag riktigt hängig! Men jag bestämde mig för att åka och träna. Få släppa allt hemma för en stund. Jag kom dit, gjorde en halvdan uppvärmning, lyfte vikter tre gånger och sen åkte jag hem. Mådde skit, ont i huvudet, halsen, mådde illa och täppt i näsan! Vaknade på fredag morgonen och förkylningen hade slagit ut i full blom! Kände mig skapligt pigg i kroppen medans huvudet kändes som om det var fullt med snor. Bestämde ändå med Daniela att vi skulle hitta på något på kvällen. Igår eftermiddag skulle vi få mail om vi inte hade klarat tentan. Strax innan kl 16 kollade jag min mail... och där var det... det hemska mailet. Jag öppnade det och läste: "Nu har jag skickat ett mail till dem som inte är godkända. Har du inte fått detta mail så är du godkänd!" Trodde jag skulle smälla av. Jag var GODKÄND!! Blev så himla glad!!

Tentaresultatet firades med disco-bowling med Daniela, Krille och Elvira. Var så kul att få se Elvira prova på bowling för första gången. Hon rullade iväg sitt klot, men sen var det mer intressant med att dansa till musiken och spegla sig i spegeln som fanns vid banan. Hon är underbar den ungen!

Idag har varit en slappardag. Promenad med hundarna i det fina vädret och lite fix här hemma. Helgen blev inte som jag tänkt mig, men det är ok ändå. Nu ska det tillagas vildsvinsstek och potatisgratäng. Sen blir det film med chips och dip!! Tentafirande och tycka-synd-om-mig-för-jag-är-förkyld-pepp!!! Imorgon hoppas jag på en dag med fint väder igen så man kan va ute och riktigt njuta av vintern!!
 

Pust!

Huvudet värker, halsen svider, trött som tusan...  lätt att plugga då?? Nä inte direkt!! Men jag försöker. Går runt här i huset. Ja, runt och runt var väl och ta i! Går fram o tillbaka mellan vardagsrummet o hundrummet medans jag läser en massa frågor som jag sedan försöker svara på. Går skapligt, repeterar och memorerar. Pratade med några som gjorde tentan igår, de sa att det var svårt. Ska bli intressant hur det blir imorgon.. kommer va så jäkla nervös!! Men det ger sig efter klockan 12, då allt är avklarat!

Blir tidigt i säng ikväll och antagligen alvedon som nattamat!

Vänta...

Är fundersam... vet inte vad jag ska göra. Vet att det finns inget annat än att vänta, vänta o se! Är jobbigt att inget kunna göra. Varför ska det va så svårt? Blir så rastlös, kan inte koncentrera mig. Blir påverkad av det fast jag försöker låta bli. Min tid kommer, om inte nu så småningom!!

Bloggar i största allmänhet!!

Nu har jag ändrat om bloggen igen! Lite mörk kanske men rätt cool!

En kompis har startat upp en blogg för henne o hennes vänner. Det är en blogg där det skrivs om det man har på hjärtat! Om glada liksom ledsna stunder, om problem eller lösningar.. om allt med andra ord!! En bra idé, dela erfarenheter är aldrig fel!!

Annars är det lugnet före stormen. Har en STOR tenta nästa vecka som är så svår. Jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja, men det är väl bara o köra på och hoppas på det bästa! Det finns ju omtenta!!  ; ) Annars så känns det bättre nu, är mer positiv. Hade nog en rejäl svacka förut men nu hoppas jag på bättring. Har underbara vänner som jag kan vända mig till när jag behöver det, så jag kan inte vara tacksam nog!!

Nu ska jag kolla film o dricka en kopp te. Sen är det snart dags för sängen. Ska upp tidigt o plugga, hoppas det går av bara farten!!

Ha en bra kväll!  : )

Ingen ork el motivation

Usch, jag har ingen lust till någonting. Jag har tappat motivationen... ingenting känns riktigt kul längre! Vet inte vad det beror på, kanske behöver få tillbaka vardagen bara. Men det känns inte som om det är bara det, känns som om det är något annat, något som jag inte kan sätta fingret på.

Känner mig väldigt stressad inombords, vilket ger mig mycket stresshuvudvärk o dålig sömn. Jag drömmer en massa om nätterna, oftast stressdrömmar om att jag inte hinner dit jag ska eller att någon står och väntar på mig. Vaknar inte direkt utvilad efter en sån natt.

Den här natten hade jag sån huvudvärk så jag fick gå upp o ta alvedon för att så småningom kunna sova. Var helt slut när klockan ringde. Så ikväll blir det tidigt i säng o jag hoppas verkligen att det blir en lugn natt utan drömmar!

Tankar o lite annat skit...

Var ett tag sen jag skrev här... har haft en del på hjärtat. Detta är något som jag inte velat dela med mig av här. Dels för att det är saker som berör andra o dels för att det är saker som vissa människor inte har med o göra. Jag har istället vänt mig till vänner som alltid finns där för mig!
Love you, guys!!  <3

En kortis om vad som rört sig i huvudet på mig. Bland annat så har jag upptäckt att jag under de senaste åren har haft lättare för att bli irriterad o trött på människor. Jag förstår inte hur människor tänker ibland! Jag har svårt att begripa hur människor kan bete sig som de gör o inte lägga märke till hur de som hamnar i deras väg mår. Att ord kan såra mer än vad man tror. Att ett sviket löfte ger ärr för resten av livet. Att bli behandlad nedvärderande sänker självkänslan. Detta o mycket mer...  Jag tror inte att de människorna som beter sig så har en aning om vilken skada de faktiskt gör! Jag önskar bara att dessa människor kunde ta ett steg tillbaka o se vad som händer!! Snälla gör det, om inte för er egen skull utan för vår skull... vi som finns runt omkring er!!

Annars har det väl inte hänt så mycket. Har fortfarande ledigt från skolan, dvs jag slipper åka till Norrköping men jag måste ändå plugga. Finns bara ett litet problem där: Jag har inte haft någon som helst ambition överhuvudtaget!! Sen har det oxå varit så kallt -20 (+ - ngr grader) under flera dagar så fast solen har lyst från en klarblå himmel så har man inte kunnat vara ute i längre stunder.

Min nya bil rullar dock som en klippa. Min gyllene pärla!! Det är så skönt att slippa bekymra sig! Tack pappa för all hjälp m att hitta en ny bil!!  : )

Annars som sagt så händer det inte så mycket!


RSS 2.0