Dagarna som gått...

Nu var det ett par dagar sen som jag skrev här så nu följer en kort sammanfattning om vad jag gjort.
 
I fredags firade jag Mollan som fyllde 25. Var där en sväng på kvällen. Alla de andra gästerna hade åkt hem så vi passade på och sitta att snacka lite skit en stund. Trevligt, så där lagom en fredagskväll!
 
Igår åkte jag med pappa och brorsbarnen till skogen för att rensa på passen till jakten. Ungarna tyckte det var kul att få hjälpa till att såga och hugga buskar, mindre träd och grenar. Efter ett tag kom regnet men vi gjorde klart det vi skulle, plockade lite svamp och begav oss sedan hemåt igen. När jag kom hem så blev det att slappa på soffan en stund innan det var dags att göra sig iordning för kvällens bestyr. Utgång i Nyköping med Ammi m fl. Vi skulle ha gått till Träffen men det var så lite folk så vi stack ner på stan istället. Hade en trevlig kväll med dans, skratt och trevligt sällskap. Får bli fler gånger!!  : )
 
Idag så har pappa och jag kört ved. Skönt att slippa frysa när kylan kommer sen. Eldar redan nu nästan varje dag och desto mer blir det till vintern så veden går åt. Nu är det dags att ta fram det jag längtat efter hela helgen. Chips, dip och cola!!!
 
Ha en bra söndagkväll och försök att inte ha för mycket måndagsångest!  ; )

Överraskad!

Igår var det födelsedag och jag blev rejält överraskad när "tanterna" på träningen hade fika o blomma med sig. Tror att Mollan blev lika överraskad, hon fyller nämligen idag och hon blev också firad. Tror att hon var den som fixat fikat men hon var inte beredd på att få blomma! Så det var kul att de tänkte på oss! Tack!

                Blommor o fika, EFTER träningen!!  : )
 
Tack också för alla gratulationer på fb, mail, sms och telefonsamtal! Det värmer ska ni veta! : )


Dagen som varit

Ingen större förändring mot igår. Fortfarande förkyld! Åkte till jobbet i förhoppning om en lugn dag men icke sa nicke. Vi var bara tre ordinarie som fick in två andra idag. Blir tungt att jobba så... Imorgon blir det två ordinarie på min avdelning och sen fylls det på med två från andra avdelningar, men det saknas fortfarande en personal. När man inte mår riktigt ok själv så blir det tufft. Sen känner man ju extra ansvar som arbetslagsledare, att man behöver finnas på plats. Stötta upp när det saknas folk. Men men, det blir nog bättre nästa vecka.
Om inte annat så blir det bättre för att jag bara har en fyra-dagarsvecka då det är jakt igen!!!! Tjoho!!!! Så jäkla kul, längtar redan! Hoppas hunden inte hamnar i löp nu bara!! Så håll tummarna! : ) Nu ska jag kolla vidare på Bonde söker fru, sen blir det sängen så jag är pigg imorgon. Är ju en speciell dag då!! ; )

Skärpning!

Nu är det skärpning med denna blogg! Måste se till att ta tag i det här och faktiskt skriva inlägg. Annars så kan jag ju lika gärna lägga ner!Så här kommer det första..
 
Just nu är jag förkyld. Det började redan förra veckan med halsont och huvudvärk. Var och tränade på torsdagen, vilket kanske inte var det bästa. Men va fasen, man kan ju inte lyckas jämt!  : )  På fredagen hade jag semester för att åka och jaga änder. Trodde inte på natten att jag skulle komma iväg då jag mådde skit, men jag hade ju sett framemot det i flera veckor så det vara bara och stoppa i sig alvedon, nässpray och halstabletter. Är så glad för att jag åkte. Snacka om att samla energi! Var kanonväder hela dagen, bra jakt, god mat och mycket trevligt sällskap. Vi körde fyra vatten och Prima skötte sig kalasbra! Till och med Aya fick vara med på ett vatten och hon tyckte det var skitkul, det syntes vill jag lova! Trivs så bra med att jaga där, vi blir väl omhändertagna och de uppskattar det vi gör!
I lördags var det dags för kräftskiva hos päronen. Hela familjen var samlad och allt gick lugnt och städat till. Päronen hade gjort en tipspromenad om dem själva. Var riktigt kul, lärde sig en hel del nytt! Det bästa var att den som hade flest rätt var Gurra, 10 år. : )  Grattis!
Igår fick det bli en slappardag då jag var helt slut. Inte på grund av lördagskvällen för då körde jag och var hemma innan kl. 22. Men av förkylningen, den slog till ordentligt. Tog en promenad med hundarna när solen tittade fram men orkade inte så långt, blev tvungen att sätta mig i solen och få lite energi så jag orkade hem.
Har nu en lång vecka på jobbet med möten hit och dit och en massa annat som måste göras. Men det är bara att bita ihop! Snart helg igen! : )
RSS 2.0