Less...

Bor i föräldrarnas stuga, för man inte har råd med något eget. Har ett stort lån med sitt ex. Bor ensam i skogen med hundarna. Har haft/har en bil som alltid går sönder, spelar ingen roll vad man gör. Har hundar som gnäller o skäller. Har grannar som klagar. En utbildning som man inte är riktigt nöjd med, som inte förberett en för det som komma skulle/skall. Ett jobb som just nu inte känns 100. Kommer ingen vart, står bara o stampar...

Hur misslyckad kan man känna sig..?

: (

Snor o halsont!

Usch.. jag är less!!
Har åkt på den förkylning som jag tror att de flesta andra redan har haft. Snorig näsa, halsont, hosta och huvudvärk. Har haft något på stämbanden också vilket har gjort att jag varit hes och inte haft så mycket till röst alla gånger. Har varit hemma från jobbet igår o idag. Blir hemma imorgon också, men hoppas komma iväg på torsdag. Är såå segt o va hemma. Vill göra saker men har ingen ork till det! Funderar på om jag ska hämta in ett pussel, allt för att få något lättsamt att göra.
Ja, ja, jag ska inte klaga, kunde ha varit värre eller varat längre och jag är ju redan nu på bättringsvägen så det är bara o le o se glad ut!
RSS 2.0