Jobb o skola

Sitter och kollar på jobbannonser på ams.se. Hittar inget spännande just nu, men jag håller ögonen öppna. Plötsligt kanske det finns ett jobb som passar just mig! Vet ju inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska söka i hela Sverige eller om jag ska söka i omnejden här omkring. Hur kommer det att va att börja jobba på en helt annan plats, utan familj och vänner. Nu tänker ni nog att man lär alltid känna nya människor, men det är inte så lätt. Speciellt inom det yrket jag har valt. Är väldigt mycket medelålders kvinnor som arbetar inom barnomsorg och skola. Inte så många i min egen ålder, men det är på väg att förändras. Ja, ja... vi får se hur det blir med den saken! Men jag har börjat kolla iallafall..

Skolan rullar på i rasande fart! Har mycket att göra och snart är det också dags för praktik. Tre veckor ska vi va ute. Har egentligen ingen lust men jag ser till och gör det bästa av situationen. Ska ha ca 8 dagar med helhetsansvar. Detta innebär att jag ska ta över lärarens roll fullt ut i 8 dagar, göra allt som hon brukar göra!

Ligger i fas i skolan med tentor osv. Men jag ligger efter med min c-uppsats. Skulle vilja bli klar med den innan skolan slutar. Har inte mycket kvar. Ska få tag på avhandlingar som berör mitt ämne och det är lättare  sagt än gjort! Men jag ska fasen i mig fixa det!!!

Nu ska jag ta och gå o lägga mig. Har en intensiv dag i skolan imorgon o jag känner att huvudvärken ligger på lut! Ska krypa ner under täcket o hoppas på att jag inte fryser!!  : )

Helgen som varit!

Så nu är åter en helg till ända! I fredags var jag hos Mettis en sväng på fika. Mycket trevligt att bara få sitta ner o snacka en stund. Var länge sen så vi hade lite o ta igen!
Igår så kollade jag OS-invigningen från Vancouver. Den var bitvis mycket bra. Det var oxå kul o se vybilder över stan o se att jag kände igen mig. Vissa delar av invigningen fick mig att rysa o mina ögon tårades. Har upptäckt att jag "på äldre dar" är en ganska lättrörd person! På kvällen var jag till Malin o vi hade en alla hjärtans dag middag på tu man hand!! HAHAHA!! Blev älgkött med strips, stor sallad m allt i o röror. Sen började vi kolla Melodifestivalen, vilken inte var någon höjdare. Så det fick bli efterrätt under tiden. Marängswish, mums! Efter det så blev det chips med dip och lite tv-spel! En kanonkväll helt enkelt!
Idag fick jag lite ärenden uträttade i stan, bra det! Skönt o få sakerna fixade innan de hamnar på hög o högen växer en över huvudet!!

Vad har du gjort i helgen?

Snöflingor till tusen!

Vilken vinter vi har i år! Jag vet att många därute, liksom jag, har klagat på snön. Att vägarna är hala o dåligt skötta. Att man får skotta mycket, ibland flera gånger om dagen. Att det är kallt både ute och inne. Men allt är inte negativt vad gäller snön! Se bilderna nedan och berätta gärna sedan vad du anser om snön!  : )


                        


Konsert!!!

Nu har jag varit på min första stora konsert!! Förut har jag bara vart på mindre grejer. Som t ex Gyllene Tider, Magnus Uggla osv på Jogersö. Di Leva, Lisa Nilsson o Eric Gadd m fl i Eskilstuna. Men ingen större artist i Globen eller likanande. Men nu så, nu har jag gjort det.

Resan gick till Stockholm o Globen. Där spelade Nitzer Ebb som förband o sen kom de stora!! Depeche Mode!!!  Det var så grymt bra!! Var helnöjd med konserten!!! Helt otroligt stämmning!! Måste se till att åka på fler konserter! Nedan följer lite bilder från kvällen:

                                                   

Blev en ego-bild på resan dit och sen blev det en när vi väntade på att det hela skulle dra igång! Men d var inte lätt o få m alla tre på samma kort!!  : )


                            

                                                        Superbra spelning!! Yeah!!!!



RSS 2.0