Bröllop!

Vilket bröllop!!
Igår var det äntligen dags. Patrik och Elin skulle få varann. Efter 11 år som par var det äntligen dags att knyta hymnens band och bli man och hustru.

Vigseln började klockan 15 i Julita kyrka. In kommer brudparet, Patrik väldigt snygg men tyvärr så var det någon annan som stal blickarna. Elin, wow säger jag bara. Hon var så vacker i sin klänning, såg ut som en dröm! Förstår varför Patrik såg så stolt ut.

De sa ja till varandra och prästen gjorde en liknelse med Emil och Alfred då de är tillsammans vid sjön och badar och säger: -Du och jag Alfred. -Tror jag det! Du och jag Emil! Då fällde jag en tår, så passande till detta brudpar.

Efter vigseln blev det riskastning, kramar och fotografering utanför kyrkan. Sen bar det av till Stadshotellet i Katrineholm. Välkomstdrink med tilltugg. Mycket gott då jag var hungrig! Trerättersmiddag serverades under kvällen och flera tal hölls till brudparet. Bröllopstårtan var magnifik och mycket god, chokladsmak.

Sen blev det dans och party. Och till sist jättegod vickning!!

Tack för en underbar dag och kväll! Önskar er all lycka i framtiden!!

Har gjort min plikt...

Då så, då var det gjort för fyra år framöver. Jag har varit och röstat!
Vallokalen i Bettna var knök-full och jag fick vänta i 30 minuter tills det blev min tur!!
Hahahaha!!!! Skoja bara! Var rätt dött! Var en som gick när jag kom och en som kom strax efter mig. Båda 70-plussare!!  : )

När SVT vid klockan 20 visade resultatet från Valu så leder alliansen men det som skrämmer mig är att SD hade fått väldigt många röster och är över gränsen. Det värsta är att det verkar bli jämnt mellan de båda blocken så SD kan bli det parti som avgör.

Rösterna räknas för fullt och snart så vet vi hur det gick! Spännande!!

Shopping!!

Idag har Mollan och jag varit till Norrköping och shoppat! Jag ska ju på kusinens bröllop nästa helg och hade lite saker kvar att fixa tills dess. Klänning och skor var redan klart men jag hade ingen kofta eller kavaj. Så vi begav oss till Norpan för att se vad staden hade att erbjuda.

Det började med att det ösregnade när vi kom dit och vi hade inget paraply. Så det var bara att bege sig ut för att ställa sig i kön till p-automaten... eller snarare jag fick bege mig ut medan Mollan satt kvar i bilen!!  : P

Lunch intogs på Paus. Blev en egenkomponerad sallad. Mycket gott och nyttigt!!! På hemvägen blev det glass på donken som efterrätt. Lika gott men mindre nyttigt!  ; )

Det som inhandlades var:

En svart bolero
Ett svart hårspänne
Hög
a Stövlar


Boots, eller vad d nu kallas



Visselpipor till jobbet

Skorna fick jag för ca 500 kronor, vilket innefattade båda paren. Kanoners!!

Är mycket nöjd med mina inköp!
Tack Malin för sällskapet!!

RSS 2.0