Valborg!

Igår var det åter dags för valborgsmässofirande. Jag hade bjudit hit några vänner på grillkväll. Min plan var att jag skulle förbereda det mest på onsdags kvällen, gick så där. Slutade med att jag var ute i trädgården hela kvällen och fixade, håller på och gräver om en rabatt bland annat. Så jag tänkte att jag skulle gå upp skapligt på torsdagen och börja med mina sysslor. Upp kom jag med tuppen, men sen tog det stopp. Åt frukost i lugn och ro, rastade hundarna, plockade undan i huset. Kom på att jag hade ingen skål till salladen jag skulle göra så jag bestämde mig för en snabbvisit till mamma. Blev lite längre än så. Kom hem igen klockan 13. PANIK!! Skulle damma, dammsuga, våttorka, diska, göra cheesecake, duka och förbereda resten av maten. Det blev till att fara runt som en virvelvind!! Jag hann klart med allt förutom att jag glömde baka kladdkakan!

Krille och Jonny stod vid grillarna och fixade medans vi andra bar ut resten av maten och busade med Elvira. Det blev massor med god mat; kött, sallad, majskolvar, grönsaksspett, ölkorv, vitlökssås, potatissallad och LOMANDERS! Mums så gott det var!! Det enda problemet var att det blev kallt, riktigt kallt. Vi satt i jackor, fleecetröjor och mössor. Men vi stod ut. Maten skulle ätas ute så kunde efterrätten och kaffet bli inne i soffan. Var ändå skönt att sitta ute, kändes som vår.

Efter maten bestämde vi oss för att gå ner till badplatsen och titta på när de tände brasan. En majbrasa hör väl liksom till och ännu mer när den finns nästan intill husknuten. Vi tog en promenad så att all mat fick lägga sig tillrätta i magen så att efterrätten fick plats. Vi var lite fundersamma om de hade koll på brasan, men de sprang med hinkar hela tiden.

När vi kom tillbaka så var det skönt att komma in i ett varmt hus och få tina upp lite. Kaffe och té fixades, likaså cheesecake, godis, färsk frukt och chips. Vi pratade en hel del, mest om barnnamn då det är två bebisar på gång. Kanonkul!! Både Daniela och Linda gick runt med stora magar. Danielas något större då hon ligger två månader före Linda. Gläds så otroligt mycket åt dem båda, eller ja, alla fyra så klart, papporna oxå!

Nu sitter jag här dagen efter. Har en del och fixa med... mest disk! Men det är bara och sätta igång, ta tjuren vid hornen! Det är det värt för dte var en jättetrevlig kväll! Tack snälla för att ni kom! Kram på er!


Grillat! Brr... kallt!


Elvira myser i soffan...


...med Mamma Mu-film!

Inte så svårt o gissa vem som är gravid!! Matvrak!!


På väg till brasan!


Majbrasa!!


Kommentarer
Anonym

Hur var det nu då, man skulle väl äta för två ;)

2009-05-01 @ 18:51:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0