Sitter i skolan o väntar....

Sitter i skolan o väntar!! Har haft ett seminarium, nu är vi lediga i cirka 2 timmar. Seminariet gick mycket bra, vi diskuterade en text vi gjort och han tyckte texten var mycket bra. Skönt o höra! Nu ska jag snart äta lunch, blir mer av de berömda köttbullarna. Efter det är det ett nytt seminarium. Vi har precis fått veta att seminariet håller på till kl 16 och ej till kl 14 som det var från början. Vilket jäkla skit! Inte vad jag hade planerat för.

Ikväll blir det at fixa hemma. Började ju att göra iordning i data/hundrummet i förrgår, men jag hann inte klart så nu är hela köksbordet belamrat med skolpapper som ska in i pärmar. Senare är det åter dags för träning, har träningsvärk sen i tisdags men det är bara o ge sig på´t igen! Har kommit in i ett flyt,kul o träna och det är jäkligt skönt när man kommer hem! Hoppas kunna hålla i detta o kanske öka träningen till en gång till i veckan, får se hur det går med det!

Usch, magen kurrar så jäkligt. Ingen idé att äta en, då kommer magen kurra under seminariet och det är såå jäkla pinsamt!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0